måndag, januari 10th, 2011...14:09

Nu som strömmande

Jump to Comments

Vi har flera nya filmer inne. Här presenterar vi några gamla favoriter som nu går att se strömmande.

La Zona gymnasiet

Prinsessa högstadiet & gymnasiet

Kid Svensk mellanstadie

Kalla mig bara Aksel W654
Livet är inte enkelt om du heter Aksel, är dansk och älskar köttbullar av fläskkött, när du helst vill vara muslim. En sådan där cool kille som bär tjocka halskedjor i guld och säger tuffa saker på arabiska. Ännu värre är att Aksel tvingas uppträda med två tjejer på ungdomsgårdens melodifestival. Från 7 år

Det finns bara en Jimmy Grimble W649
Jimmy Grimble drömmer om att bli fotbollsproffs. Det skulle förändra hans liv och allt skulle bli lättare och roligare. Men det finns ett problem. Han kan inte spela inför publik. Och det är inte hans enda problem. Han är mobbad i skolan och olyckligt kär i Sara. Från 7 år

Pirret W1233
Femåriga Sara upptäcker en dag att hon kan flyga. Det pirrar till i magen, och så lyfter hon. ”Jag flygde”, konstaterar hon nöjt, medan hennes mamma mest är bekymrad över vilken kroppslig åkomma som kan ligga bakom detta fenomen. Från 5 årLeave a Reply